Wiskundebrein

Haalt het beste uit jou naar boven
Biedt structuur, inzicht en overzicht
Zorgt voor afwisseling en interactie
Staat voor hoge kwaliteit
Geeft wiskunde betekenis

Wiskundebrein is opgericht door twee wiskunde docenten die jarenlang ervaring hebben met het verzorgen van lessen, bijlessen en examentrainingen. Beiden zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in het voorgezet onderwijs in de omgeving van Leiden en Zoetermeer.

Wij hebben een grote passie voor het vak wiskunde en willen ons enthousiasme graag overdragen op leerlingen. Wiskunde is voor veel leerlingen een verplicht obstakel waar ze overheen moeten om bij hun doel te komen. Maar wiskunde is zo veel meer dan dat. Wiskunde is overal om ons heen. Dat willen wij graag overbrengen aan leerlingen. Als ze dat inzien krijgt de wiskunde meer betekenis. Door wiskunde inzichtelijk en overzichtelijk te maken wordt het logisch voor leerlingen en krijgen ze er meer plezier in. Het is onze missie om wiskunde toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zullen alles uit de kast halen om deze missie te volbrengen.

Wij werken samen met veel andere docenten en studenten, die allemaal door ons persoonlijk worden opgeleid in onze manier van werken, denken en uitleggen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen vanuit dezelfde visie en passie werkt en dat de kwaliteit hoog is.