Examentraining Wiskunde

De examens staan voor de deur, nog even en het diploma is binnen. Maar dan moet je nog wel even slagen voor Wiskunde. Geen probleem, schrijf je nu in voor de examentraining Wiskunde bij Wiskundebrein.

Tijdens onze examentrainingen leggen onze docenten op een begrijpelijke manier de stof uit, wordt er veel geoefend en kan je alle vragen stellen die je hebt. Gedurende de examentraining geven we aan wat je kan verwachten op een examen, vatten we de stof beknopt samen en maken we de examenvraagstukken begrijpelijk. Door de examentraining trainen we je Wiskundevaardigenheden, creëren we overzicht en maken we de stof inzichtelijk. Een goede basis om elke examensom aan te pakken.

Onze trainingen in het kort:

Tijdens een examentraining Wiskunde komen alle onderwerpen in blokken van 3 tot 4 uur aan bod. Zo lopen we door alle examenstof heen. Je hebt na een training dus een overzicht van alle examenstof en je hebt dan ook veel geoefend met opgaven over deze onderwerpen.

Ieder blok start altijd met een inzichtelijke en overzichtelijke uitleg. Deze uitleg wordt altijd verzorgd door ervaren en bevoegde docenten. Alle medewerkers worden door ons opgeleid, zodat de kwaliteit van onze uitleg hoog blijft. Wij hebben meerdere manieren van uitleggen paraat, omdat wij onderling onze verschillende methoden van uitleggen uitwisselen en blijven verbeteren. Leerlingen krijgen ruim de tijd om de uitleg over te nemen, zodat ze niks missen van ons verhaal en alles ook nog rustig kunnen nalezen thuis. Ook zorgen wij voor interactie, bijvoorbeeld in de vorm van het maken van een mindmap in groepjes. Zo zorgen wij voor afwisseling, zodat het mogelijk blijft om de hele dag lang informatie te blijven opnemen. Na een heldere uitleg gaan de leerlingen een aantal basissommen oefenen over dat onderdeel. Als ze de basis beheersen gaan ze van het betreffende onderwerp examensommen oefenen, om de theorie naar een hoger niveau te tillen.

Aan het einde van een hele training zal er een oud examen worden afgenomen. Dit wordt nagekeken door een ervaren docent. De leerlingen krijgen hier ook een cijfer voor en er zit een rapport bij met de sterke en zwakke kanten van de betreffende leerling.